LiveTifokus

liv och rese

LiveTifokus - liv och rese

Livet förändras Resetips

Det finns en uppsjö av kunskap som kan dras genom att resa. Förändringen av miljö, kultur, och flykt från normen ger dig möjlighet att lära dig mycket om dig själv. För att göra det bästa av din semester, är det viktigt att helt släppa vanlig dag-till-dag rutin och fördjupa in i miljön. Tänk på hur du reagerar hemma till vissa situationer och bestämmer sig för att göra det motsatta. Breaking rutin lättare sagt än gjort. Vare sig du är på en yoga resa reträtt eller semester för att placera dig har aldrig varit innan, använd tipsen nedan för att se till att du får ut det bästa av dina resor.

Håll det enkelt

Regel nummer ett: resor ljus. Inte bara kommer du att tacka dig själv på planet / tåg / taxi / bil / buss som tar dig från punkt A till punkt B, men det finns en hel del att lära när du dike röran av materialism. Reser ljus och lever på det allra nödvändigaste kommer att ge dig ett helt nytt perspektiv på vad som faktiskt krävs för att uppnå lycka. Som denna insikt kommer att förverkligas, en förnyad uppskattning för människor, musik, etc kommer att ta plats för ägodelar. Omfamna den yogiska begreppet aparigraha “, icke-bilaga.

Sakta Ner

Ta denna tid att leva i nuet. Ett bombsäkert sätt att lägga till stress din semester är att hemsöka över en tidtabell. Istället för varje destination på din yoga resa sinnade semester, göra en lista över saker du vill göra och göra dem bara när du känner för det. Om det inte finns tillräckligt med tid, så låt det gå. Omfamna friheten av en lös schema. Det finns gott om åtgärdspunkter väntar på dig hemma på jobbet.

Om det någonsin någon tvekan om vad man ska göra i en viss plats, bara börja gå tills det blir intressant. Lita på mig, alltid gör det.

Träffa dina grannar

Var vänlig, öppenhjärtigt person som du är. Enligt min mening, händerna nedåt, är den mest givande aspekten av resor träffa människor. I andra länder, lokalbefolkningen är sannolikt mycket mer miljövänliga än du tror och är ofta flyttas för att dela deras kultur som en öppen bok. Hänge dig i andras samtal kommer att ge dig ett nytt perspektiv på livet och starta en hälsosam ifrågasättande av dig själv.

Förutom att möta lokalbefolkningen, ta tid att träffa andra resenärer. Eftersom de har också fattat beslut om att utforska världen och lära sig om livet, dina medresenärer dela naturligtvis dina intressen och värderingar.

Category: Spänning

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*